• Cisca

Lessen - Tarieven


Lessen in hartje Gorinchem

Chi Neng Qigongles is vier keer per week te volgen. Vanwege het coronavirus kunnen er momenteel maximaal 2 mensen in de studio terecht. Tegelijkertijd kun je ook online alle lessen onbeperkt volgen. Ik bied je live lessen met echt contact dus geen statische video-opnames. Dankzij het gebruik van professionele apparatuur is de geluidskwaliteit goed. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. Je wordt stap voor stap meegenomen in de wereld van Qi. Samen trainen is leuk en fijn! Je voelt je opgeladen en ontspannen.

Door het regelmatig beoefenen van Chi Neng Qigong stroomt je levensenergie (de Chi) beter door je lichaam. Je zit daardoor lekkerder in je vel, hebt meer energie en plezier en brengt lichaam en geest met elkaar in balans. Je ervaart een weldadige rust. Naast het fysieke effect door het uitdagen van je lichaam zet je ook je mind aan het werk door steeds beter te leren focussen. Je bent welkom op:

Maandagavond 20.00 uur
Dinsdagavond 20.00 uur
Woensdagochtend 9.30 uur
Vrijdagochtend 9.30 uur

Locatie: Studio Chillicious, Appeldijk 39*, 4201 AG Gorinchem

Tips voor in de studio:
- makkelijke soepele kleding, eventueel in laagjes
- er wordt extra geventileerd dus zorg voor warme kleding
- dikke sokken of sloffen maar geen buitenschoenen
- breng je eigen waterfles mee

Tips voor de online lessen:
• Trek makkelijke kleding aan waarin je je goed kunt bewegen, eventueel in laagjes
• Zorg dat je genoeg ruimte om je heen hebt om vrij te bewegen
• Hou water en een stoel/ kruk in de buurt
• Relax

Tarieven 2020/ 2021

Ben je ook benieuwd naar het effect van Chi Neng Qigong voor jou, dan kun je twee proeflessen volgen voor € 15,- (ongeacht of je er 1 of 2 volgt). Na twee proeflessen besluit je of je door wilt gaan. Wel graag even vooraf aanmelden.

Wanneer je besluit door te gaan, kun je een lesblok of losse lessen volgen. Omgerekend kost een les € 11,50 per les bij afname van een lesblok. Kun je een keer niet, mag je altijd een les ruilen of inhalen. Laat het dan wel even weten s.v.p. Kies je voor online lessen dan mag je 4 keer per week meedoen voor de prijs van 1! De tarieven zijn hetzelfde als in een lesblok. Losse lessen zijn te volgen voor € 14,-.

Lesblokken rooster 2020 (instromen op elk moment mogelijk!)

1. 8 lessen € 92,- van 31 augustus t/m 23 oktober 2020
2. 8 lessen € 92,- van 26 oktober t/m 18 december 2020
3. 8 lessen € 92,- van 4 januari 2021 t/m 26 februari 2021
4. volgt;
5. volgt;

Verplichte vrije feestdagen tellen niet mee in het lesrooster en worden naar rato verrekend in het betreffende lesblok. Wijzigingen voorbehouden.

Schikt de wekelijkse groepsles je niet of wil je liever persoonlijke begeleiding, privéles, een energiebehandeling of een combinatie neem dan contact op. Een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten is gratis. Het tarief voor een afspraak van ca. 60 minuten is € 70,-. .

Je bent van harte welkom! Bel, mail of app gerust voor informatie en aanmelding.


* Fietsen plaatsen in de fietsenrekken Appeldijk. Betaald parkeren Appeldijk e.o. op kenteken van 10.00 tot 24.00 uur voor € 2,00 per uur. Met de auto kun je in Parkeergarage Kazerneplein en Kweeklust gratis terecht na 17.00 uur of gratis parkeren Buiten de Waterpoort vanaf 18.00 uur.