• Cisca

Over Cisca

Ik, Cisca den Boer, heb een grote passie voor Chi Neng Qigong. Fysiek en mentaal voel ik me beter dan ooit. Vage klachten die overgebleven zijn van een whiplash, na drie keer bekkeninstabiliteit en een burn-out zijn zo goed als verdwenen. Ik voel me beter, vrolijker, krachtiger en heb veel meer energie.

Weg met stress! Dat is mijn wens voor iedereen. Neem het heft in eigen handen en zorg voor een goede balans tussen denken en voelen, lichaam en geest, hoofd en hart. Deze wisselwerking kun je beïnvloeden. Leef en creëer je eigen prachtige, geïnspireerde en ontspannen leven. Met behulp van Chi Neng Qigong leef je steeds meer in én vanuit een natuurlijke flow. Wanneer je last hebt van een onbalans ondersteunt Chillicious je in het hervinden van je eigen kracht. Altijd vanuit een pragmatisch oogpunt en met een fikse dosis humor.

Al sinds de jaren '80, verdiep ik me in de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloed die we hier zelf op hebben. Mijn belangstelling brengt me in 2011 bij het Chi Neng Instituut. In de filosofie van Chi Neng komt voor mij alles samen. Als gediplomeerd Chi Neng Qigong instructeur level 1 en 2 voor Body & Mind verzorg ik diverse trainingen voor bedrijven, groepen en individuen.

Op basis van een brede visie ondersteunt Chillicious personen, teams en bedrijven in hun persoonlijke groei. Hierbij benut ik mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven o.a. als communicatieadviseur en office manager, mijn afgeronde universitaire studie Maatschappijgeschiedenis (EUR) en diverse gerenommeerde communicatieopleidingen (Van der Hilst). Ik ben getraind in het leggen van verbanden en het combineren van inzichten uit diverse disciplines. Chi Neng Qigong biedt het perfecte draagvlak hierin.

Zie ook voor meer informatie mijn interview in het Qi magazine op pagina 33.