• Cisca

Over Cisca

Ik, Cisca den Boer, heb een grote passie voor gezondheid, beweging en ontspanning. Fysiek en mentaal voel ik me beter dan ooit. Vage klachten die overgebleven zijn van een whiplash, na drie keer bekkeninstabiliteit en een burn-out zijn zo goed als verdwenen. Ik voel me beter, vrolijker, krachtiger en heb veel meer energie.

Weg met stress! Dat is mijn wens voor iedereen. Neem het heft in eigen handen en zorg voor een goede balans tussen denken en voelen, lichaam en geest, hoofd en hart. Deze wisselwerking kun je beïnvloeden. Leef en creëer je eigen prachtige, geïnspireerde en ontspannen leven. Met behulp van beweging en ontspanning leef je steeds meer in én vanuit een natuurlijke flow. Wanneer je last hebt van een onbalans ondersteunt Chillicious je in het terugvinden van harmonie. Altijd vanuit een pragmatisch oogpunt en met waar mogelijke luchtigheid en een dosis humor.

Al sinds de jaren '80, verdiep ik me in de wisselwerking tussen lichaam en geest en de grote invloed die we hier zelf op hebben. Mijn belangstelling brengt me in 2011 bij het Chi Neng Instituut. In de filosofie van Chi Neng komt voor mij alles samen. Als gediplomeerd Chi Neng Qigong instructeur level 1 en 2 voor Body & Mind verzorg ik diverse trainingen voor bedrijven, groepen en individuen.

Boek
In 2021 is mijn boek 'In 10 stappen lekker in je vel. Beweeg eenvoudig naar een gezonder leven' uitgebracht. Een praktisch, nuchter boek vol universele kennis en wijsheid, tips en tools om in elke situatie relaxed te blijven. Herkenbare praktijkvoorbeelden, achtergrondinformatie over de werking van body & mind en kleine simpele oefeningen maken het je eenvoudig. Je vindt hier meer informatie over het boek en kunt het desgewenst direct bestellen. Ik zorg voor een gesigneerd exemplaar!

Op basis van een brede visie ondersteun ik personen, teams en bedrijven in hun persoonlijke groei en gezondheid. Hierbij benut ik mijn jarenlange ervaring uit het bedrijfsleven (TNO, Donner Boeken en zorgverzekeraar Trias thans VGZ) o.a. als communicatieadviseur en office manager, mijn afgeronde universitaire studie Maatschappijgeschiedenis (EUR) en diverse relevante communicatieopleidingen (Van der Hilst). Ik ben getraind in het snel opsporen van 'energielekken' en deze aanpakken door het combineren van inzichten uit diverse disciplines. De beproefde leer van Qigong biedt het perfecte draagvlak hierin.

Van 2021 tot 2023 werkte ik samen in een team van gerenommeerde leraren voor Shi Discovery waarmee we wekelijks internationale lessen en workshops aanbieden om snel in balans te zijn en blijven.

Zie ook voor meer informatie mijn interview in het Qi magazine op pagina 33 of neem een kijkje bij 'About us' op Shi Discovery.